Topa’s telecom en elektronica assortiment

265
Verpakkingen
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Bij Topa staat het voorzien in de verpakkingsbehoeften van bedrijven voorop. Dit doen wij voor de sectoren retail, logistiek, automotive, voedingsmiddelen, online business, industrie, logistiek en telecom en elektronica. Over deze laatste sector worden in dit artikel de belangrijkste kenmerken toegelicht.

Groeiende sector

De vraag naar internettoegang op hoge snelheid voor mobiele apparaten neemt de laatste jaren fors toe. Hierdoor hebben fabrikanten te maken met een stijgende productie voor deze items. Dit heeft hoge investeringen tot gevolg op het gebied van technieken voor nieuwe apparatuur en de fysieke bescherming van deze apparaten.

Veilig en efficiënt

Telecommunicatie-apparatuur is veelal kostbaar en gevoelig voor elektrische ladingen. Daarom is het van groot belang dat deze producten correct verpakt en vervoerd worden. Door gebruik te maken van antistatische en beschermende materialen kunnen innovatieve verpakkingsoplossingen ontwikkeld worden. Op deze manier worden de producten in de hele transportcyclus goed beschermd. Vaak biedt een combinatie van verpakkingsmaterialen de beste oplossing om elektronicaproducten met een veilige en efficiënte bescherming te kunnen leveren. Om de leveringen te beschermen, worden de verpakkingen van Topa aan tal van prestatietests voor materiaal en verpakkingen onderworpen.

Topa assortiment

– Amerikaanse vouwdozen
– Bedrukte dozen (binnen- en buitenkant)
– Maatwerk verpakkingen
– Beschermende verpakkingen

Neem voor meer informatie voor de Topa producten voor deze en andere sectoren een kijkje op onze verpakkingen website.