Topa realiseert nieuwe bedrijfshal in Lelystad!

1011
⏰ Leestijd: 2 minuten

Door een toenemende behoefte van klanten om just in time goederen te ontvangen en door uitbreiding van ons assortiment wordt het toch al forse distributiecentrum in Lelystad uitgebreid.

Ruim 12.000 m² extra ruimte

Vink Bouw heeft zodoende een nieuwe complete bedrijfshal voor Topa Verpakking in Lelystad opgeleverd. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en blij met het ontwerp van Kentie & Partners Architekten.

Begin van dit jaar zijn we gestart met de uitbreiding van het distributiecentrum. Inmiddels staat er complete bedrijfshal met een omvang van 12.200 m², welke aangesloten is op het bestaande distributiecentrum.

Na de realisatie van 12.200 m² nieuwbouw beslaat het distributiecentrum maar liefst een oppervlakte van 35.000 m². De nieuwbouw biedt ruimte voor 16.020 Europallets, waardoor wij straks beschikken over bijna 37.000 palletplaatsen. Tevens komen er zeven laad- en losdokken bij, wat het totaal brengt op 30 laad- en losdokken voor het hele distributiecentrum.

Oplevering komt in zicht

Er wordt momenteel nog druk gewerkt aan de afwerking, inrichting en allerlei andere operationele zaken. Wij hopen uiterlijk aan het eind van het 2ᵉ kwartaal de oplevering van de nieuwbouw te kunnen aankondigen.