Topa innoveert: lichter wikkelfolie van Enofilm

304
Enofilm wikkelfolie
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Innovatie is de drijvende kracht achter maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Topa zetten wij ons altijd in om de ecologische voetafdruk van onze producten te verkleinen. Daarom is Topa onlangs gestart met het zeer sterke Enofilm wikkelfolie, waardoor er bespaard kan worden op materiaalgebruik.

Vervelend maar noodzakelijk

Het Enofilm wikkelfolie is ontworpen om medewerkers zoveel mogelijk te ontlasten. Het stabiliseren van pallets met wikkelfolie staat bekend als één van de minst plezierige werkzaamheden. Doordat deze klus gepaard gaat met veelvoudig bukken en tillen, is het ook niet bevorderlijk voor de rug. Het folie moet echter toch goed om de lading worden gespannen worden om de producten zonder schade naar de klant te kunnen vervoeren.

Sneller en veiliger

Enofilm is erin geslaagd om zeer dun en toch uiterst sterk folie te produceren. Een rol Enofilm van 300 meter is tot wel drie keer lichter dan een rol regulier folie, wat de ergonomie ten goede komt. Dankzij deze nieuwe foliesoort wordt de belasting van de werknemer lager, is er minder materiaal nodig en wordt de hoeveelheid afval sterk verminderd.

Ervaar de voordelen van Enofilm

Het Enofilm wikkelfolie is een prachtig product dat zal resulteren in afvalvermindering, verbeterde ergonomie en dalende kosten voor uw bedrijf. Enofilm is verkrijgbaar in rollen met een totale lengte van 300 en 600 meter. Wilt u zelf de voordelen van Enofilm wikkelfolie ervaren? Nodig ons dan vrijblijvend uit voor een demonstratie in uw magazijn, via telefoonnummer: 0252 24 52 00 of info@topa.nl.