Deze producten helpen bij social distancing

635
Social distancing
⏰ Leestijd: 2 minuten

Het zijn onrustige tijden vanwege COVID-19 en niemand weet precies hoe de wereld eruit zal komen te zien. Met maatregelen zoals het afstand houden van minimaal 1,5 meter, contactloos betalen en het neerzetten van pakketjes bij de voordeur i.p.v. het overhandigen, houdt iedereen zich zoveel mogelijk aan de social distancing adviezen. Ook binnen jouw organisatie kan je veel doen om de geadviseerde maatregelen te hanteren. Je kunt hierbij denken aan markeringen, zodat je jouw medewerkers of klanten kunt aansporen om voldoende afstand te bewaren of aan signaleringen om bepaalde gebieden af te bakenen. Zo wordt het houden van 1,5 meter afstand een stuk gemakkelijker. Onderstaande producten helpen je hierbij. Zoek je een speciale markering, signalering of sticker? Of wens je wellicht een andere kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Markering en signalering

Met deze opvallende markeringen en stickers trek je gegarandeerd de aandacht van je medewerkers of klanten in publieke ruimtes, winkels of op kantoor. Spoor hen aan om afstand te houden, de handen te desinfecteren, of zet bepaalde gebieden op kantoor of in je winkel af met lint. De vloerstickers zijn van industriële kwaliteit waardoor ze goed hechten en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te brengen.

Hygiëne

In deze tijd is de hygiëne belangrijker dan ooit. Niet alleen het grondig en lange tijd wassen van de handen is van belang om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken, maar het gebruiken van een schone handdoek om de handen mee af te drogen is minstens net zo belangrijk. Gebruik daarom papieren handdoekdispensers, zodat jouw medewerkers of klanten hun handdoek direct na gebruik kunnen weggooien.

Tijdelijke werkplek nodig?

Heb je in verband met de 1,5 meter afstand tijdelijk een extra werkplek nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden voor extra paktafels en inpakstations.