Dozen nodig?

533
Dozen
⏰ Leestijd: 2 minuten

Geschikte dozen voor ieder product

Dozen worden binnen ons assortiment in tal van verschillende formaten en modellen aangeboden. Zo vind je altijd een doos die past bij de producten die je wilt verpakken. Een doos kopen kan soms best lastig zijn. Kies je voor een kartonnen doos met drie lagen karton om schade aan je producten te voorkomen? Of combineer je een van onze dozen met schuim om voldoende bescherming aan de voorwerpen te bieden? Het zijn afwegingen waar onze verpakkingsspecialisten je graag bij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om advies op maat te krijgen over de meest geschikte doos, voor het doel dat je voor ogen heeft.

Het juiste model

Je kunt verschillende dozen bij ons bestellen. Kartonnen dozen zijn zeer geschikt voor het verzenden van producten. Kies bijvoorbeeld voor vouwdozen in verschillende formaten. Een vouwdoos kun je eenvoudig bewaren, doordat ze weinig ruimte in beslag nemen. Vouw de doos uit, pak je product in en verstuur het geheel direct naar je klant! Wanneer je een doos zoekt voor het opbergen van spullen, dan kan een doos met deksel de ideale oplossing zijn. Met een deksel wordt het heel eenvoudig om spullen uit de doos te halen. Kartonnen kleppen kunnen namelijk na verloop van tijd steeds zwakker worden, als je de doos meerdere keren geopend en gesloten hebt. Bij een doos met deksel gebeurt dit logischerwijs niet.

Dozen als cadeauverpakking gebruiken

Ook voor het verpakken van cadeaus kan een doos van ons de uitkomst bieden. Laat je geschenkdoos bedrukken met een eigen opdruk en geeft je klant een positieve ervaring! Je hebt hierbij de keuze tussen flesdozen, specifiek voor een fles drank, en losse geschenkdozen. De flesdozen worden standaard van een opdruk voorzien, om een koerier te waarschuwen voor de breekbare inhoud.

Voor elk product een geschikte doos

Kartonnen vouwdozen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt bij ons terecht voor kleine of juist grote kartonnen dozen met een enkele golf, een dubbele golf of drie-golf karton. Ook leveren wij dozen die speciaal zijn ontworpen voor vervoer op pallets. Voor een snelle handling adviseren wij de ‘speedbox‘, zodat je onder andere geen tape meer nodig hebt voor het sluiten van je doos. En ook voor lange producten hebben wij speciale formaten, zodat lege ruimtes niet opgevuld hoeven te worden.